- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Напитак од три састојка смањује осећај глади и подстиче мршављење

© Depositphotos.com / liudmilachernetska@gmail.comГрејпфрут
Грејпфрут - Sputnik Србија, 1920, 25.03.2022
Пратите нас
Губитак килограма је процес у којем је потребно обратити пажњу на низ фактора. Осим физичке активности и контролисане дијете која никако не укључује гладовање, у овом процесу могу вам помоћи и мали нутриционистички трикови.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Један од њих је и сок од три моћна састојка који смањује осећај глади, убрзава метаболизам, даје енергију и помаже телу да избаци вишак масноћа, преноси Кликс.ба.
Напитак од јабуковог сирћета и меда стари је савезник у губљењу килограма, а сада му се придружује и грејпфрут који, између осталог, стабилизује ниво шећера у крви и разграђује масти.
Састојци:
једна шољица сока свежег грејпа
две кашике јабуковог сирћета
једна кашика меда
Припрема:
Састојке добро измешајте док се у потпуности не повежу. Сок попити пре оброка (доручак, ручак, вечера). Поступак понављати сваког дана седам дана заредом, затим направите паузу од седам дана, па поновите поступак. Ако не подносите горчину грејпфрута, сваког другог дана га замените соком свеже поморанџе.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала