- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Абрамович је одиграо улогу – и због тога Америка мора да га поштује, за разлику од Британаца

© Sputnik / Григорий Сысоев / Уђи у базу фотографијаРоман Абрамович
Роман Абрамович - Sputnik Србија, 1920, 25.03.2022
Пратите нас
Роман Абрамович, и даље актуелни власник енглеског ФК Челси, руски милијардер, учествовао је у првој рунди мировних преговора између Русије и Украјине, иако је због својих релација са председником Русије Владимиром Путином добио санкције у Великој Британији.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Британци су одмаздом замрзли сву имовину Абрамовичу и приморавају га да готово преда клуб чији је власник у руке британске власти како би оне извршиле продају, а за то време – налази се на мировној мисији.
Роман Абрамович - Sputnik Србија, 1920, 10.03.2022
СПОРТ
Британија дала сулуд услов руском милијардеру – „национализација“ или пропаст!
Дмитри Песков, портпарол Кремља, потврдио је да је Абрамович био ангажован.
„Он је заиста узео учешће у првој фази преговора. Сада се преговори воде између два преговарачка тима“, истакао је Песков.
Раније је амерички Волстрит џорнал пренео информације из извора да је председник Украјине Владимир Зеленски саветовао председника Америке Џозефа Бајдена да не уводи санкције Абрамовичу јер би могао да помогне у преговорима.
Подсетимо, Абрамович је и раније имао „помиритељску“ улогу, у моментима када је 12 клубова покушало да оснује независну Суперлигу и тиме практично уништи УЕФА и Лигу шампиона, он је са својим Челсијем први изашао из договора, навевши и већину осталих клубова да то учине.
Роман Абрамович - Sputnik Србија, 1920, 23.04.2021
Ко је навео Абрамовича да покрене „руску револуцију“?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала