Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучић: Више Путин изненађује Запад него Запад њега

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Уђи у базу фотографијаВладимир Путин
Владимир Путин - Sputnik Србија, 1920, 25.03.2022
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да мисли да руски председник Владимир Путин у овом тренутку више изненађује Запад него Запад њега.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

“Мислим да га је Запад изненадио у прва три, четири дана, а онда је упао у ту ситуацију у којој је рекао: Ја сад немам куд, ја сада морам да се борим и да сада више он изненађује Запад него Запад њега”, рекао је председник гостујући на ТВ Б92.
Он је рекао да верује да познаје Путина боље него 99 одсто лидера у свету и да мисли да може да разуме шта му је у глави.
“Наравно то су ужасне последице по Русију и по Украјину и по Запад и по све нас, надам се да ће се то све прекинути”, рекао је председник коментаришући актуелну ситуацију у Украјини, додајући да не верује да би Русија могла бити избачена из СБ УН.
Александар Вучић - Sputnik Србија, 1920, 25.03.2022
СРБИЈА
Вучић детаљно објаснио зашто Србија неће увести санкције Русији
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала