- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Миша шокирао Феликса усред Мајамија!

© AP Photo / Marcio Jose SanchezМиомир Кецмановић прославља победу над Матеом Беретинијем у Индијан Велсу
Миомир Кецмановић прославља победу над Матеом Беретинијем у Индијан Велсу - Sputnik Србија, 1920, 26.03.2022
Пратите нас
Миомир Кецмановић, млади српски тенисер, остварио је другу највећу победу у каријери – и истом месецу! Кецмановић је у другом колу турнира у Мајамију савладао деветог играча на АТП листи Феликса Оже-Алијасима са 6:4, 6:2, пошто је претходно на Индијан Велсу славио против шестог рекета Матеа Беретинија.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Кецмановић у сезони игра бриљантно и то је доказао у другом колу турнира у Мајамију где га је чекао фаворизовани Канађанин.
Популарног Мишу то није обесхрабрило, напротив, поново је заиграо на феноменалном нивоу и као 48. играч на АТП листи успео да упише још једну победу над тенисером из најбољих десет.
Миомир је амбиције најавио већ у првом гему првог сета, стека је две брејк лопте, али није имао довољно добру тактику да оствари брејк.
Ипак, брејк је стигао у седмом гему, у осмом је спасао чак четири противникове прилике за изједначење, а у десетом је искористио другу сет лопту чиме је крунисао сјајну игру.
Други сет је стартовао на идентичан начин, али је сада успео да оствари брејк и то без дозвољеног поена ривалу, који је то учинио тек у трећем гему.
Блистави Кецмановић је други брејк, такође без изгубљеног поена, остварио у петом гему, стекавши предност од 4:1, потврдио је брејк и дошао на корак од победе, што је и остварио у осмом гему другог сета.
У трећем колу Кецмановића чека бољи из дуела између Алберта Рамоса Вињоласа и Себастијана Корде.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала