- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Нови пресек стања: Руски ПВО оборио украјински хеликоптер и четири дрона

© Фото : УПСИ МО РФ / Уђи у базу фотографијаВојни хеликоптер Ми-24 током специјалне војне операције у Украјини
Војни хеликоптер Ми-24 током специјалне војне операције у Украјини - Sputnik Србија, 1920, 26.03.2022
Пратите нас
Руски ПВО оборио је украјински хеликоптер и четири дрона, један од њих се приближавао Севастопољу изнад Црног мора, рекао је новинарима званични представник Министарства одбране Русије, генерал-мајор Игор Конашенков.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Руске снаге ПВО су изнад насеља Стара Басањ обориле украјински хеликоптер Ми-24. Током дана уништена су три украјинска дрона изнад Кијева, Чернигова и Балаклеје. Такође је уништена једна украјинска беспилотна летелица која се кроз ваздушни простор изнад Црног мора приближавала Севастопољу“, рекао је он.
Од почетка специјалне војне операције Русије у Украјини уништено је 270 украјинских беспилотних летелица и 1.600 јединица оклопне технике, 167 вишецевних бацача ракета, 669 комада ртиљеријског оружја и минобацала и 1.474 возила.
У последња 24 сата уништен је 91 украјински војни објекат, рекао је Конашенков.
Он је додао и да Оружане снаге Русије настављају офанзиву у Донбасу и да су за дан ликвидирали 55 украјинских војника и шест оклопних возила.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала