- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Макрон: Никад не бих увредио Путина

© AP Photo / Petros KaradjiasЕмануел Макрон
Емануел Макрон - Sputnik Србија, 1920, 27.03.2022
Пратите нас
Председник Француске Емануел Макрон изјавио је да за разлику од америчког колеге Џозефа Бајдена не би себи дозволио да увреди руског лидера Владимира Путина.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Прикажи преко целог екранаИзађи из режима целог екрана
"Мислим да треба да се ослањамо на чињенице и радимо све како ситуација не би изашла испод контроле. Не бих користио такве речи јер настављам дијалог са председником Путином", прокоментарисао је Макрон још један дипломатски скандал у којем је учествовао амерички председник Џозеф Бајден.
Макрон је подсетио да колективни Запад изабрао да се не меша у ситуацију војним путем. Зато, нагласио је он, треба тражити начине за деескалацију ситуације у региону.
"Ако то желимо, не треба подстицати ескалацију ни речима ни делима", наставио је француски лидер.
Подсетимо, Џозеф Бајден је током посете избегличком кампу на пољско-украјинској граници назвао председника Путина касапином. Портпарол Кремља Дмитриј Песков каже да је чудно слушати оптужбе на рачун Путина од Бајдена који је позивао да се бомбардује Југославија.
Председник САД Џо Бајден - Sputnik Србија, 1920, 26.03.2022
РУСИЈА
Бајден: Путин је касапин, Кремљ: Чудне оптужбе од некога ко је позивао да се бомбардује Југославија
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала