- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Швајцарска осигуравајућа компанија уклања логотип „Z“

© AP PhotoЛого З
Лого З - Sputnik Србија, 1920, 27.03.2022
Пратите нас
Швајцарска осигуравајућа компанија „Цирих осигуравајућа група“ (Zurich Insurance Group) уклања свој лого „Z“ са друштвених мрежа страхујући да би то могло бити погрешно протумачено као израз подршке специјалној војној операцији Русије у Украјини, пише „Телеграф“.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Привремено уклањамо употребу слова ' Z' са друштвених мрежа на којима се појављује изоловано и може бити погрешно протумачено“, рекли су из „Цирих осигурања“ за „Телеграф“ у суботу, додајући да „пажљиво прате ситуацију и да ће предузети даље мере ако и када је потребно“.
Према „Телеграфу“, компанија би могла у потпуности да укине свој лого – велико бело „Z“ на плавој позадини.
„Цирих осигурање“ је један од највећих осигуравајућих компанија у Европи која покрива више од 210 земаља и територија.
Након почетка руске специјалне војне операције у Украјини 24. фебруара, „Цирих осигурање“ се придружило западним санкцијама против Русије.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала