- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Једно „форца, Синиша“ се још није чуло

© AP Photo / Massimo PaoloneСиниша Михајловић
Синиша Михајловић - Sputnik Србија, 1920, 28.03.2022
Пратите нас
Синиша Михајловић, прослављени српски фудбалер и тренер Болоње, објавио је тужне вести о повратку леукемије. Италијански клубови уједињено су послали поруку чувеном Србину, међутим једно „форца“ се није чуло јер се Јувентус (још) није огласио.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Србија и италијаснки фудбал остали су погођени тужном вешћу о здрављу Синише Михајловића које је поново нарушено услед враћања опаке леукемије.
Као тренер Болоње, српска фудбалска легенда многима је ривал, али не и онда када треба бити човек и послати људску подршку поруке.
„Форца Синиша“, биле су све речи које су тог дана редом изговарали Интер, Рома, Лацио, Милан, Сампдорија, Торино, Наполи, Фиорентина, Аталанта, сви клубови из Топ осам Серије А осим једног.
Јувентус званично није упутио поруку Михајловићу и тиме изазвао коментаре на друштвеним мрежама јер се такав потез сматра непримереним гестом за тако велики и славан клуб.
Претходне године се чак говорило о томе да би српски стручњак могао да постане тренер „старе даме“, што се на крају није догодило, а на ту тему је причао и Михајловић.
„Моје име се повезује са Јувеом? Моје име се често провлачи кроз новине и повезује са осталим клубовима, али се никад ништа не дешава. Може се догодити, али као тренер желим да размишљам о раду у тренутном клубу“, рекао је Михајловић прошле године.
Претходне сезоне Болоња је предвођена Михајловићем изгубила од Јувентуса, а тада је српски стручњак нахвалио „стару даму“.
„Јувентус је имао два шута у гол и примили смо два гола, тако да су заслужено победили. Многи критикују Јувентус, али они су и даље сјајан тим и тешко их је победити чак и када су у нокдауну“, истакао је тада Михајловић.
Ипак, сарадња се није догодила, а Болоња је понудила нови уговор прослављеном Србину.
Да ли Јувентус нечим био увређен или су једноставно заборавили да напишу једно „форца“ остаће питање.
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 28.03.2022
СПОРТ
Гол са 70 метара – могуће је и постигнут је у Борчи /видео/
Дуел Кристијана Роналда и Саше Лукића - Sputnik Србија, 1920, 28.03.2022
СПОРТ
Дан после којег ништа више није било исто /видео/
Милан Борјан у дресу репрезентације Канаде - Sputnik Србија, 1920, 28.03.2022
СПОРТ
Голман Звезде „заливао“ шампањцем селектора – Канада после 36 година на Мундијалу /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала