- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Шта је радио татин син усред Украјине: Опасне лабораторије – породични бизнис Бајденових

© AP Photo / Nick WassЏозеф Бајден са сином Хантером
Џозеф Бајден са сином Хантером - Sputnik Србија, 1920, 28.03.2022
Пратите нас
Откривање умешаности фонда Хантера Бајдена у финансирање америчких војних биолабораторија у Украјини показује да је син америчког председника „склопио фаустoвски пакт с ђаволом“, сматра др Срђа Трифковић, спољнополитички уредник америчког часописа „Хрониклс“.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Син америчког председника Џозефа Бајдена ових дана нашао се на мети чак и западних медија због умешаности његовог фонда у „бизнис“ са биолабораторијама у Украјини.
Инвестициони фонд на челу са Хантером Бајденом финансирао је истраживања и реализацију америчког биолошког војног програма, а британски „Дејли мејл“ тврди да има доказе о том „бизнису“.
Хантер Бајден је особа која својим моралним и професионалним квалитетима не би у нормалним приликама одударала од масе обичног света, сматра Трифковић.

Фаустовски пакт са ђаволом

Захваљујући чињеници да му је отац био потпредседник САД у Обаминој администрацији, успео је да уновчи ту везу на начин који је не само коруптиван, него одражава једну суштинску, коруптивну природу западног система моћи ког Трифковић назива - Давоским политбироом.
У завршници председничке кампање 2016. године, кад је „Њујорк пост“ објавио један детаљан, истраживачки чланак о његовом лаптопу и материјалима који се у њему налазе, истог часа су друштвене мреже почеле да цензуришу не само текст, него и кориснике њихових налога који би проследили линк на тај текст зато што је био проглашен за „фејк њуз“, подсећа наш саговорник.
Војници хемијско-биолошке јединице Оружаних снага САД - Sputnik Србија, 1920, 27.03.2022
РУСИЈА
„БиоБајден“: Захарова открила „ђаволски план“ Америке у Украјини
Млађани Бајден који није баш толико млађан својим коруптивним активностима себе је већ профилисао 2016. године као човека који експлоатише позицију свога оца за личну корист.
„Али ово што се сада открива указује нам да је он савршено свесно ушао у одређене аранжмане који носе са собом фаустовски пакт са ђаволом. Другим речима, до сада смо на Хантера Бајдена гледали с презривим осмехом као човека који је уновчавао очеву позицију да би свој лични и професионални пораз на неки начин поправио, а сад га видимо као злокобну фигуру која је била спремна да уђе у аранжман који одражава не само морални и професионални већ и дубоко поразни лични избор“, каже Трифковић.

Западна квазиелита није лојална својој земљи

Он сматра да Хантер Бајден неће никад кривично одговарати због свог „бизниса“ са биолабораторијама, исто као што у западном свету покојна Медлин Олбрајт није судски одговарала зато што је у Рамбујеу аранжирала рат са два наметнута ултиматума српској страни.
То је био злочин против мира који је по нирнбершким правилима гори него злочин против хуманости, чак и геноцид, објашњава Трифковић и додаје да је главни злочин Запада у рату у Украјини тај што су свесно, изрежирано и са предумишљајем били део „злочиначког удруженог подухвата да Русију доведу у позицију да је интервенција била једини излаз“.
Кад је реч о оптужбама против Хантера Бајдена из 2016. године да је кинеској фирми наместио куповину једног од највећих рудника кобалта, Трифковић каже да уопште није изненађење да је радио за највећег америчког непријатеља, јер „припадници западне квазиелите не хају за лојалност земљи из које су потекли“.
Хантер Бајден: Како га је тата Џо извукао из невоља у Украјини - Sputnik Србија, 1920, 03.04.2021
Мемоари Хантера Бајдена: Алкохол, дрога и љубав са супругом преминулог брата
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала