- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Медведев на победу до новог „свргавања“ Ђоковића!

© AP Photo / Wilfredo LeeДанил Медведев
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 29.03.2022
Пратите нас
Данил Медведев, најбољи руски тенисер, савладао је Џексона Бруксбија са 7:5, 6:1 и пласирао се у четвртфинале турнира у Мајамију. Медведеву недостаје још једна победа како би се вратио на прво место АТП листе и са њега поново свргнуо Новака Ђоковића.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Медведев је меч окончао за 80 минута, четири мање него претходни против Педра Мартинеса, али је сада имао више посла.
Медведев је америчком ривалу дозволио да направи брејк већ у првом гему и „каскао“ је све до десетог гема када је изједначио на 5:5.
Руски тенисер је освојио наредна два гема, забележио још један брејк и искористио прву сет лопту.
Тада је све стигло на своје место, Медведев је повео са 3:0, дозволио је Бруксбију да освоји један гем и потом нанизао још три за коначну победу.
У борби за полуфинале Медведев ће се састати са бољим из дуела између Хурберта Хуркача и Лојда Хериса, а уколико победи вратиће се на прво место АТП листе, испред Новака Ђоковића.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала