- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Кирјос прозвао Родика и бивше тенисере: „Исусе, шта је са пензионерима?“

© AP Photo / Mark J. TerrillНик Кирјос
Ник Кирјос - Sputnik Србија, 1920, 29.03.2022
Пратите нас
Ник Кирјос, контроверзни аустралијски тенисер, осврнуо се на коментаре бивших тенисера и тенисерки поводом данашњих звезда „белог спорта“ рекавши да му није јасно зашто сви морају да имају неки коментар.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Шта је пензионисаним тенисерима који износе мишљење о данашњим звездама? Волим Родика и сагласан сам да сви треба да оладимо са рекетима и свим тим, али Исусе, прочитао сам чланак где бивша тенисерка прича о Еми Радукану, и без увреде она (Ема) је већ сада много веће име него што је она била“, написао је Кирјос на мрежама.
Енди Родик недавно је на друштвеним мрежама делио савете како да се бацају рекети или „деганжира“ лоптица ако се побесни.
Бивши први тенисер света је саветовао Џенсона Бруксбија, који је недавно рекетом погодио скупљача лоптица, како да баци рекет ако се изнервира, а закачио је и Кирјоса и Ђоковића.
Такође, пре неки дан је и Данијела Хантухова, бивша словачка тенисерка, критиковала шампионку УС опена Ему Радукану, те је то све био повод да се Кирјос огласи.
Хантухова је, између осталог, рекла да Радукану, након што је освојила УС опен, губи кредибилитет код осталих тенисерки јер игра јако слабо и готово никога не може да победи.
Словакиња никада није освојила Гренд слем, играла је једно полуфинале, и Кирјос сматра да је непотребно излазити са таквим изјавама, поготово ако нисте историјски велика личност.
Американац прозвао Новака, али и указао на велики проблем /видео/
Американка уз Русе: „Не треба да буду кажњени“
Медведев не да Новаку прво место: То нико не може да ми одузме
Кирјос ће ипак морати да плати за своје поступке у Америци
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала