- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Прецизан удар руских хеликоптера на украјинску војну технику /видео/

© Sputnik / Александр Вильф / Уђи у базу фотографијаУдарни хеликоптери Ми-28 "Ноћни ловац" током показног лета у оквиру Међународног војно-техничког форума "Армија 2020"
Ударни хеликоптери Ми-28 Ноћни ловац током показног лета у оквиру Међународног војно-техничког форума Армија 2020 - Sputnik Србија, 1920, 29.03.2022
Пратите нас
Министарство одбране Русије објавило је видео-снимак уништавања украјинских оклопних возила хеликоптерима Ваздушно-космичких снага Русије.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Ударни хеликоптери Ми-28Н и Ми-28УБ Ваздушно-космичких снага Русије уништили су оклопну технику Оружаних снага Украјине навођеним ракетама. Ваздушни напад изведен је у паровима са удаљености до пет километара“, саопштио је војни ресор.
На снимку су приказани кадрови са екрана оператера наоружања, према којима су Ми-28 у налету уништили најмање три јединице непријатељских оклопних возила.
Војна авијација током руске специјалне војне операције у Украјини обавља задатке пратње конвоја, уништавања оклопних возила, допремања десанта, војног терета и ваздушне подршке јединицама.
Хеликоптер Ка-52 Алигатор - Sputnik Србија, 1920, 28.03.2022
РУСИЈА
Осигурана безбедност: Руски хеликоптери Ка-52 и Ми-8АМТШ у пратњи војних конвоја у Украјини /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала