- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Српски дечаци спектакуларним преокретом до Европе!

© Фото : Фудбалски савез СрбијеКадетска репрезентација Србије
Кадетска репрезентација Србије - Sputnik Србија, 1920, 29.03.2022
Пратите нас
Кадетска фудбалска репрезентација Србије, за играче до 17 година, на спектакуларан начин је успела да савлада Велс резултатом 4:2 и пласира се на Европско првенство! Четири године старија генерација победила је Јерменију такође у квалификацијама за Европско првенство са 2:0.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Млади српски фудбалери су до 59. минута имали два гола заостатка, али су затим комплетирали преокрет и за 18 минута су постигли четири гола.
Бриљирали су Матеја Бубањ и Јован Милошевић са по два постигнута поготка и ти голови су Србију довели до првог места табеле и седам бодова, једним више од другопласиране Турске која иде у бараж.
Србија је лоше ушла у утакмицу, већ у 19. минуту је губила после гола Калума Османда, а у 55. минуту Омари Бенџамин је повисио предност Велшана.
Улазак Мијатовића на старту другог полувремена је променио ритам, најпре је он асистирао Бубњу за погодак у 59. минуту, у 63. је реализовао пенал, а шест минута касније голом је преокренуо на 3:2.
Коначан резултат у 77. минуту поставио је Бубањ, својим осмим голом у квалификацијама.
Европско првенство се игра у Израелу и почиње 13. маја, а у трци за континентално такмичење налазе се и четири године старија генерација, која је головима Димитрија Каменовића и Николе Терзића савладала Јерменију са 2:0 и налази се на трећем месту табеле са 11 поена, два мање од другопласиране Украјине која је тренутно ближа баражу.
Страхиња Павловић Србија - Sputnik Србија, 1920, 29.03.2022
СПОРТ
Опомена у прави час – Данци очитали лекцију Србији!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала