- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Машине су зарђале – шампиони поражени на повратку! /фото/

© AFP 2023 / CLIVE BRUNSKILLСтен Вавринка и Доминик Тим
Стен Вавринка и Доминик Тим - Sputnik Србија, 1920, 29.03.2022
Пратите нас
Стен Вавринка, швајцарски тенисер, поражен је на повратку после дугог одсуства са терена на челенџеру у Марбељи од Елијаса Имера са 6:2, 6:4 у сетовима, а ништа боље се није провео ни још један Гренд слем шампион Доминик Тим који је поражен од Педра Каћина са 6:3, 6:4.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Вавринка се готово пензионисао, али је одлучио да још једном проба да заигра тенис на врхунском нивоу и за почетак је одабрао челенџер у Марбељи.
Повратак није текао по плану од самог старта дуела, Имер је повео са 3:0 у првом сету, а у шестом гему је имао чак и две брејк лопте.
Вавринка је успео да неутралише ту опасност, али је у осмом гему поклекао и дозволио ривалу да заврши сет.
Швајцарац је узвратио у другом сету, повео је са 2:0, потом и са 4:1, али је затим Имер освојио пет гемова у низу и првом меч лоптом окончао дуел.
После дуге паузе на терен се вратио и Доминик Тим, још један освајач Гренд слем турнира, али је такмичење такође завршио у првом колу убедљивим поразом од 228. играча на свету Педра Каћина.
Тим је у првом сету губио са чак 5:0, успео је да се врати једним брејком, да стекне и две брејк прилике у деветом гему, али то није било довољно за преокрет.
У наставку је одмах изгубио сервис и његов ривал је рутинском игром окончао дуел у десетом гему другог сета.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала