- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Банка блокирала рачуне Руса запослених у РТ Франс; Главна уредница: Дискриминација

© Sputnik / Виталий Белоусов / Уђи у базу фотографијаМинистар спољних послова Русије Сергеј Лавров у посети редакцији телевизије РТ Франс у Паризу
Министар спољних послова Русије Сергеј Лавров у посети редакцији телевизије РТ Франс у Паризу - Sputnik Србија, 1920, 30.03.2022
Пратите нас
Неколицини руских држављана, запослених у РТ Француска, блокирани су лични рачуни у банци. Главна уредница телевизије Ксеније Фјодорова изјавила је да у питању дискриминација по националној основи.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Банка ‘Сосијет женерал’ одједном је блокирала рачуне неколико запослених Руса на које примају плате. То је права дискриминација по националној основи. Још једном испод сваког нивоа“, написала је на Телеграму Фјодорова.

Подсетимо, Европска унија је 2. марта забранила емитовање сигнала и садржаја телевизије РТ и агенције Спутњик у светлу руске операције демилитаризације Украјине, а одлука је објављена у службеном гласнику ЕУ.
РТ Франс RT France  - Sputnik Србија, 1920, 08.03.2022
РУСИЈА
„РТ Франс“ тражи од суда ЕУ да поништи одлуку о блокади
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала