- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ђоковић зове Кирјоса у Београд: „Да му се захвалимо за подршку“ /видео/

© Sputnik / Лола ЂорђевићЂорђе Ђоковић
Ђорђе Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 30.03.2022
Пратите нас
Ђорђе Ђоковић, први човек Србија опена, рекао је да би волео да види у будућности Ника Кирјоса на Србија опену.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Србија опен, београдски АТП турнир из серије 250, на програму је од 18. до 24. априла и организатори полако приводе завршне радове крају.
О турниру, Новаку, али и о жељама, причао је директор Ђорђе Ђоковић у емисији „Кец на једанаест“ на телевизији К1.
„Желим да у Београд доведем и Ника Кирјоса, да му се захвалимо што је подржао и Новака, и Београд, и Србију. Он је забављач, човек који нема длаке на језику и изнеће увек своје мишљење, какво год оно било. Али, пре свега он је озбиљан спортиста и тенисер. Надам се да ће доћи на Сербиа опен пре него заврши своју тениску каријеру“, рекао је Ђорђе.
Подсећамо, Кирјос је био један од ретких тенисера који је јавно подржао Новака Ђоковића током његовог боравка у Аустралији који се завршио депортацијом.
Ђоковић је позвао навијаче да дођу до Тениског центра Новак где ће се другу годину заредом одржати Србија опен.
„Дођите на Дорћол и на турнир, дођите већ 17. априла када ће улаз бити слободан да гледате квалификације и наше младе наде, и да видите шта смо све урадили са нашим Тениским центром“, казао је.
Новак Ђоковић тренира у Београду, али ускоро га очекује пут у Монако где га очекује Мастерс – за њега први у 2022. години.
„Новак је ту, тренира у Београду и спрема се за Монте Карло. Прошао је један ужасан период, али издржао је до краја и показао је и доказао зашто је то што јесте. Био је у Дубаију и нажалост је тамо изгубио четвртфинале. Фали му континуитет мечева и турнира, да буде на терену. Надам се да ће наставити са сјајним партијама, а Београд и Монте Карло су турнири на којима се припрема за Ролан Гарос и Вимблдон. До задњег тренутка није знао да ли ће моћи да игра, али срећом, појавиће се и у Паризу, и у Риму, Лондону, Мадриду. Ту се АТП не пита толико, већ се прате правила од државе до државе“, рекао је Ђорђе за К1.
„Радимо на томе да Новак не мора да брине ни о чему“ – Ђорђе најавио турнир у Београду
Новак се спрема за шљаку – код куће! /видео/
Новак упознао младог шампиона – ко је Марко из Добоја? /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала