- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

ФСБ у акцији: Ухапшено 60 присталица украјинских неонациста /видео/

© Фото : Пресс-служба ФСБ РФ / Уђи у базу фотографијаПрипадници ФСБ
Припадници ФСБ - Sputnik Србија, 1920, 30.03.2022
Пратите нас
У 23 региона Русије приведено је 60 присталица украјинске неонацистичке групе „М.К.У“, формиране под контролом кијевских специјалних служби, саопштила је Федерална службе безбедности Русије (ФСБ).
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Заједно са Министарством унутрашњих послова и Истражним комитетом у 23 региона је приведено 60 присталица украјинске неонацистичке омладинске групе 'М.К.У', коју је под контролом украјинских специјалних служби формирао држављанин Украјине Јегор Краснов да би вршили терористичке акте, масакре и екстремистичке злочине у Русији“, наводи се у саопштењу.

Ухапшенима је одузето ловачко оружје и муниција без потребних дозвола, ватрено и хладно оружје ручне израде, средства комуникације која садрже преписку са Красновим, са фото и видео снимцима акција „директног деловања“, као и упутства за њихово спровођење и регрутацију.
„У току је доношење процедуралних одлука“, додаје ФСБ.
Припадници ФСБ током противтерористичке акције на Криму  - Sputnik Србија, 1920, 23.02.2022
РУСИЈА
ФСБ спречио терористички напад на Криму
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала