- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Обилне поплаве у Црној Гори /фото/

© Sputnik / Бобан НововићПоплаве у Црној Гори
Поплаве у Црној Гори - Sputnik Србија, 1920, 31.03.2022
Пратите нас
Обилне падавине у Херцег Новом, од синоћ од 20 часова до јутрос пало је 163 литра кише по метро квадратном, што је узроковало изливање канала и потока па су поплављене јавне површине, пословни и приватни објекти.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Најкритичније је у Мељинама код кружног тока, због чега је током ноћи саобраћај био преусмјерен улицом Браће Педишић. Поплављене су и неке подрумске просторије из којих су припадници Службе заштите и спасавања Општине Херцег Нови избацили пумпама воду.
© Sputnik / Бобан НововићПоплаве у Мељинама
Поплаве у Црној Гори - Sputnik Србија, 1920, 31.03.2022
Поплаве у Мељинама
Према ријечима командира смјене Службе заштите и спасавања Видака Вуковића, најкритичније је на подручју Мељина, гдје пријети опасност да се излије поток Немила.
„Помажемо грађанима, а и помогли смо да се санирају просторије у привредном објекту Штил на Топлој. Срећна околност је да су радници са машинама Брива помогли да не дође до већих посљедица.Такође, екипа спасилаца је дежурна у Зеленици и прати ток Опачице. Дошло је и до изливања ријеке Суторине у дијелу код кућа Чепрнића и Ротковића”, казао је Вуковић.
Како су за РТХН казали из Комуналне полиције синоћ је око поноћи онемогућен пролаз на кружном току из правца Болнице Мељине, јер је усљед великих падавина дошло до спирања насипа гдје се изводе радови. Саобраћај је током ноћи био преусмјерен улицом Браће Педишића. Јутрос су радници Брива санирали то и саобраћај је пуштен у 6.30.
© Sputnik / Бобан НововићНевријеме у Суторини
Поплаве у Црној Гори - Sputnik Србија, 1920, 31.03.2022
Невријеме у Суторини
Забиљежен је и мањи одрон на путу Мељине-Ситница, код Ториона.
Расте ниво ријеке Суторине, па су угрожена пловила мјештана.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала