- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Да ли су Европљани спремни да из свог џепа плате убиства цивила у Украјини

© Sputnik / Евгений Одиноков / Уђи у базу фотографијаКремљ, Москва
Кремљ, Москва - Sputnik Србија, 1920, 01.04.2022
Пратите нас
Санкције ЕУ против Русије негативно утичу на животе Европљана, а Москва се нада да ће Брисел схватити да конфронтација није у његовом интересу, изјавио је за Спутњик директор Одељења за европску сарадњу руског министарства спољних послова Николај Кобринец.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Акције ЕУ неће остати без одговора. Надамо се да ће земље ЕУ схватити да конфронтација није у њеховом интересу. Неодговорне санкције Брисела већ негативно утичу на свакодневни живот обичних Европљана“, рекао је Кобринец.
Дипломата је поставио питање да ли су европски народи „спремни да из свог џепаплате наставак убијања цивила у Украјини”.
„Мислим да нису“, додао је он.
Русија је 24. фебруара покренула војну операцију у Украјини. Председник РусијеВладимир Путин изјавио је да је крајњи циљ акције демилитаризација и денацификација Украјине како би се пружила заштита људима који су осам година били изложени злостављању и геноциду кијевског режима.
Један број западних земаља увео је нове свеобухватне санкције Русији. Портпарол Кремља Дмитриј Песков каже да су западне санкције веома озбиљне, али се Русија унапред спремала за њих.
Војник ДНР у Маријупољу - Sputnik Србија, 1920, 31.03.2022
РУСИЈА
Русија отвара хуманитарни коридор из Маријупоља, нови апел Американцима да напусте Украјину
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала