- Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

Џим Кери: Готово сам завршио с Холивудом

© AP Photo / Chris PizzelloЏим Кери
Џим Кери - Sputnik Србија, 1920, 01.04.2022
Пратите нас
Познати глумац Џим Кери открио је да размишља о повлачењу из глуме као и да је прилично озбиљан у својој намери, а да ће паузу прекинути само ако се појави прави пројект.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Кери је то казао у интервјуу за "Access Hollywood". Легендарни глумац доспео је на насловне стране ове седмице након што је критиковао Вила Смита, јер је ошамарио Криса Рока на додели Оскара.
Након тога, звезда филма "Dumb and Dumber" коментарисао је своју каријеру и рекао да је готово завршио с Холивудом, али би могао размислити о повратку ако се појави значајан пројект.
"Одлазим у пензију. Прилично сам озбиљан," открио је глумац док је разговарао о свом новом филму "Sonic the Hedgehog 2".
"Ако анђели донесу неку врсту сценарија који је написан златним мастилом, који ми каже да ће то бити веома важно да га људи виде, можда ћу наставити с каријером, али правим паузу", поручио је он.
Кери је објаснио да ужива у "мирном животу" и мирнијим активностима, попут сликања.
"Стварно волим свој миран живот и заиста волим да стављам боје на платно, стварно ценим свој духовни живот. Осећам да, ово је нешто што можда никада нећете чути од друге познате личности да каже, имам довољно", рекао је уз закључак да је довољно радио.
Као један од разлога за прекид глумачке паузе поменуо је жељу глумице Доли Партон да тумачи улогу њеног "музичког партнера" Портера Вагонера у биографском филму о њеном животу, због чега би се, каже, вратио глуми.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала