- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Жарко Паспаљ примљен у болницу: „Све је у реду“

© Sputnik / Радоје ПантовићПрослављени кошаркаш Жарко Паспаљ
Прослављени кошаркаш Жарко Паспаљ  - Sputnik Србија, 1920, 01.04.2022
Пратите нас
Жарко Паспаљ, прослављени српски кошаркаш, примљен је на Институ за кардиоваскуларне болести Дедиње због, како каже, старе бољке.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Вест да се легенда српске кошарке налази у болници забринула је јавност, али он се убрзо јавио и рекао да је све у реду.
Све је у реду, ради се о старој бољки са ногом“, рекао је Паспаљ за „Информер“.
Паспаљ је пре четири и по године доживео мождани удар током путовања по САД, и на срећу шлог није оставио последице, те се Жарко потпуно опоравио.
Вест да је поново хоспитализован потресла је аудиторијум, међутим, не ради се о озбиљном проблему и надамо се да ће Паспаљ ускоро бити отпуштен.
Паспаљ је један од најтрофејнијих српских кошаркаша, са репрезентацијом Југославије освојио је седам медаља на највећим такмичењима (Олимпијске игре, Светско и Европско првенство), од чега три златне (ЕП '89, '91, СП '90).
У клупској каријери бранио је боје, између осталог, Будућности, Партизана, Сан Антонио Спарса, Олимпијакоса, Панатинаикоса...
Монструозни Јанис пресудио Бруклину, Дерозан бројао до 50 /видео/
Коментатор умало остао без гласа после коша српског бисера /видео/
Нестварне бројке Јокића какве кошарка није видела 54 године /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала