- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Србину одбројани дани у Мадриду, „Марка“ тврди – нема му спаса

© AP Photo / JOSE MIGUEL FERNANDEZЛука Јовић
Лука Јовић - Sputnik Србија, 1920, 02.04.2022
Пратите нас
Српски фудбалер Лука Јовић ни ове сезоне не добија прилику у Реал Мадриду упркос томе што је пре неколико година плаћен 60 милиона евра, због чега су актуелну ситуацију анализирали шпански новинари.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Реал, истини за вољу, ове године игра поприлично добро и налази се у четвртфиналу Лиге шампиона и првом месту шпанског првенства.
И то све без Јовића, али и још два скупоцена играча, Гарета Бејла и Едена Азара, што је била тема анализе новинара „Марке“.

„Кажу да у свлачионици ни не приметите када дође или оде. Он је као дух“, наводи се на шпанском порталу.

Многи су за малу минутажу Јовића кривили тренера Зинедина Зидана, али се ништа променило није ни када је дошао искусни Карло Анћелоти.
Српски нападач је пробао да се пронађе позајмицом у Ајнтрахт из Франкфурта, одакле је дошао у Реал, али је ту после доброг почетка и гола на дебију поново „нестао“.
Вратио се на Сантијаго Бернабеу ове сезоне, али је на 17 утакмица на којима је наступио играо мање од пола сата у просеку и за то време дао један гол уз две асистенције.
„После повратка врата за његов одлазак су остала отворена, али ниједан тим није послао понуду, па је одлучено да одради остатак уговора“, наводи „Марка“ и додаје:
„Анћелоти је одустао од Србина због његовог незаинтересованог понашања и ограниченог учешћа у одређеним ситуацијама. Његова свакодневна лењост је довела до тога да Маријано (Дијас) добије шансу пре њега у Ел Класику“.
Јовић је лета 2019. потписао наводно шестогодишњи уговор који истиче у јуну 2025. године, али је велико питање да ли ће остати у престоници Шпаније до тада.
Порука навијача Црвене звезде на утакмици против Ренџерса - Sputnik Србија, 1920, 22.03.2022
СПОРТ
Кинеска агенција „обогатила“ слику из Београда – и указала на одговорност Америке /фото/
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси (десно) и Сергеј Милинковић-Савић - Sputnik Србија, 1920, 23.03.2022
СПОРТ
Пикси открио још једну лошу вест, али „има пуно поверење“
Обамејанг Торес - Sputnik Србија, 1920, 21.03.2022
СПОРТ
„Господар лутака“ је повезао конце – Каталонија опет има ударну тројку
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала