- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јокић у ударном термину против „краља“ Џејмса

© AFP 2023 / JONATHAN DANIELЛеброн Џејмс и Никола Јокић
Леброн Џејмс и Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 02.04.2022
Пратите нас
Пред нама је 24. епизода НБА ударног специјала за европске гледаоце у којој ће се састати, између осталог, Денвер Нагетси и ЛА Лејкерси (недеља, 21.30), односно њихови најбољи кошаркаши – Никола Јокић и Леброн Џејмс.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Утакмица од велике важности за обе екипе, пошто се Денвер и Јокић боре за што бољи пласман на крају лигашког дела, а Џејмс и Лејкерси за плеј-ин место које ће им обезбедити шансу да се пласирају у плеј-оф.
Лејкерси деле десето место са Спарсима, а баш та позиција је последња која доноси место за плеј-ин турнир, који се игра између екипа пласираних оде седмог до десетог места.
Денвер је шести, али такође дели исти скор са петопласираном Јутом, те би евентуалном тријумфом у Калифорнији заузео пету позицију на Западу.
© Фото : НБАНикола Јокић и Леброн Џејмс – НБА
Никола Јокић и Леброн Џејмс – НБА - Sputnik Србија, 1920, 01.04.2022
Никола Јокић и Леброн Џејмс – НБА
Зато се сви радују недељи када ћемо имати прилику да гледамо нашег Николу Јокића који континуирано игра на врхунском нивоу водећи своје Денвер Нагетсе у борби за плеј-оф као први фаворит за освајање још једног МВП признања, уз просечних 26,3 поена, 13,6 скокова и 8 асистенција, и најдуговечнију суперзвезду Лиге, 37-огодишњег Леброна Џејмса, освајача четири НБА прстена и 4 МВП признања, и чак 18 пута учесника Ол-Стара.
Дан раније НБА ударни специјал доноси нам сусрет Шарлот Хорнетса и Филаделфије 76ерс која се игра у 18.30.
Биће то дуел између талентованог 20-огодишњег бека Хорнетса, Ламело Бола, најбољег НБА рукија 2021. и учесника овогодишњег Ол-Стара, и сјајног камерунског центра Џоела Ембиида, који је уз Николу Јокића и Јаниса Адетокумба водећи кандидат за звање најкориснијег НБА играча 2022.
Почиње плеј-оф, али – где је Јокић? /видео/
Нестварне бројке Јокића какве кошарка није видела 54 године /видео/
Први пут у сезони – Јокић фаворит за МВП!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала