- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Правила која чине савршено мушко одело

CC0 / / мушко одело
мушко одело - Sputnik Србија, 1920, 02.04.2022
Пратите нас
Имате значајну функцију или неки одређени догађај на коме морате да будете у најбољем могућем издању?
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратитена каналу Спутњик Србија на Телеграму, асве видео садржаје на платформи „Одиси“(odysee.com).

Уколико желите да се истакнете на најбољи могући начин, онда је лепо одело права ствар за вас, а истовремено ћете желети да имате једно добро које ће увек бити спремно у плакару како би вас представило у најбољем светлу током свих ексклузивних прилика.
Одело представља упориште стила сваког мушкарца, оно може бити елегантно или лежерно и једноставно је савршено за било коју прилику. Управо због овога желимо да пронађемо бренд који нуди стилске и класичне дизајнерске карактеристике, које доносе неприкосновену елеганцију, пише „Екапија“.
Осим тога, уколико желите да купите своје прво одело или само додате још једно својој колекцији, постоји неколико ствари које би увек требало да имате на уму.
CC0 / Pixabay / Сива је неутрална и иде уз скоро сваку прилику
Мушко одело - Sputnik Србија, 1920, 16.03.2022
Сива је неутрална и иде уз скоро сваку прилику

Уклапање

Уколико први пут купујете одело или нисте себи приуштили модел који се уклапа у тренутни стил, онда постоје бројне ствари које би требало да имате у виду и размотрите их како бисте себи приуштили најбољи могући модел.
Једна од првих ствари коју је потребно да узмете у обзир јесте уклапање одела. Уколико нисте претерано оптерећени и заинтересовани за модне трендове, потребно је да знате да постоје различите врсте уклапања када је реч о оделима, док све оне наглашавају различите делове тела и леже идеално различитим типовима људи.
Када се ради о избору одела, можда је најбоље одабрати кројено према вашим мерама и оно које одговара вашој фигури, радије него да је чини као да се налази ван свог места.

Материјали

Следеће што је битно размотрити јесте врста материјала од којег желите да ваше одело буде креирано. У суштини, одела могу бити креирана од разних материјала, али ово није нешто што заправо желите и битно је да се држите оних која представљају стандард у овом пољу.
Различите врсте тканина погодују оделима, оне које се најчешће употребљавају су вуна, памук и полиестер, од којих све три представљају изузетну опцију. Када бирате одело, требало би да размотрите хоћете ли га носити у топлијим или хладнијим условима, као и која врста материјала више одговара температурним варијацијама.

Боја

Последњих година, боја је све када је реч о гардероби, док већина људи не воли да се држи једноставних неутралних и досадних нијанси. Уколико сте довољно пустоловни и осећате да би требало да промените нешто, онда је избор нешто светлије нијансе право решење за вас, па можда чак и додавање забавних образаца, међутим, битно је знати да оваква одела нису погодна за сваку прилику.
Нека од најбољих одела поседују палете које укључују црне, морско плаве, угаљ сиве и друге сличне богате тонове. Ове боје су углавном релативно неутралне и иду савршено уз сваку прилику. У зависности од ситуације, такође могу бити елегантне или лежерне, пренео је „Блиц бизнис“.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала