- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Радоњић: Бајерну све најбоље

© Фото : АБА/КК Црвена звездаДејан Радоњић, тренер КК Црвена звезда
Дејан Радоњић, тренер КК Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 02.04.2022
Пратите нас
Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић није био задовољан након убедљивог пораза његове екипе против Бајерна којим се угасила нада за Топ 8 фазу Евролиге.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Честитам Бајерну на победи, добро су играли. На почетку смо били добри и офанзивно и дефанзивно. После смо играли дефанзивно меко и са много грешака. На почетку треће четвртине такође смо били лоши и имали много грешака. Мислим да је осам изгубљених лопти у трећој четвртини превише за нас. Бајерну желим све најбоље“, изјавио је Радоњић након меча.
Говорио је о даљем наступу минхенског тима у Топ 8 фази.
„Плеј-оф је специфичан део Евролиге, није лако добити три меча. Али мислим да имају шансе да буду конкурентни и да играју добру кошарку. Зашто и да не победе некога. Било је лепо вратити се, видети све моје пријатеље овде“, закључио је Радоњић.
Кошаркаши Црвене звезде - Sputnik Србија, 1920, 01.04.2022
СПОРТ
Звезда немоћна у Немачкој – крај сна о пласману у плеј-оф Евролиге
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала