- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Руске прецизне ракете уништиле складишта нафте у Одеси /видео/

© Пресс-служба Минобороны РФ / Уђи у базу фотографијаРакета комплекса "бастион"
Ракета комплекса бастион - Sputnik Србија, 1920, 03.04.2022
Пратите нас
Високопрецизним ракетама морског и ваздушног базирања уништено је предузеће за прераду нафте и три складишта енергената у подручју Одесе, саопштило је Министарство одбране Русије.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

"Високо прецизним ракетама морског и ваздушног базирања уништено је предузеће за прераду нафте и три складишта енергената у подручју Одесе, са којих су вршене испоруке горива за украјинске снаге у Николајеву", изјавио је портпарол Министарства одбране Игор Конашенков.
Како је навео, током ноћи су оборена и два украјинска дрона.
У протекла 24 часа руска авијација је уништила 51 војни објекат Украјине, између осталих, четири командна центра, два противваздушна система "Оса-АКМ" у подручју Барвенкова и Славјанска, два артиљеријска оруђа, два вишецевна ракетна бацача итд.
Према речима руског генерала, од почетка руске војне операције у Украјини уништено је 125 авиона и 88 хеликоптера, 383 дрона, 221 противваздушни систем, 1.903 тенкова и друге оклопне технике, 207 вишецевна ракетна бацача итд.
Припадници Народне милиције ДНР поред борбеног возила пешадије БТР-82А у Маријупољу - Sputnik Србија, 1920, 03.04.2022
РУСИЈА
Подржана инцијатива за формирање међународног трибунала за ратне злочине Кијева у Донбасу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала