- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Москва је све то већ видела – само је сада уследило „бело пролеће“

© Sputnik / Александр Вильф / Уђи у базу фотографијаЛокомотива Спартак снег
Локомотива Спартак снег - Sputnik Србија, 1920, 03.04.2022
Пратите нас
Голман Локомотиве Гиљерме прокоментарисао је чињеницу да су московски ривали морали да играју меч 23. кола Премијер лиге Русије по снегу. За њега то ништа није било чудно, јер је већ једном био актер таквог меча, а ривал је био идентичан.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Локомотива из Москве и Спартак већ су 2018. године играли по снежним условима, само што је тада био децембар и снег се некако подразумевао за то доба године, што се никако не може рећи за април, када је увелико пролеће.
Ипак, рођеног Бразилца који је узео руско држављанство није уопште изненадило "бело пролеће" и чињеница да је донета одлука да утакмица почне са сат времена кашњења.
„Зашто да не играмо? Снег је уклоњен, све је било урађено на време. Играли смо добро, пре свега у другом полувремену. Сетимо се само да смо 2018. године итали са Спартаком ткаође на снегу, тако да је овај меч и требало да буде одигран“, изјавио је Гиљерме за руске медије.
За разлику од утакмице из 2018. године када је Локомотива поражена као гост од Спартака резултатом 2:1, Гиљерме се тада нашао међу стативама, док је овога пута тријумф свог тима испратио са клупе за резервне играче.
 Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 03.04.2022
СПОРТ
Пикси је већ освојио Катар – узео је и сабљу у руке /видео/
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 03.04.2022
СПОРТ
Снег у априлу шокирао Русе и Французе – у Москви се играло, не и у Сент Етјену /фото, видео/
Српски фудбалер Сергеј Милинковић-Савић - Sputnik Србија, 1920, 02.04.2022
СПОРТ
Срби доминирају Европом – гол и Сергеја /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала