- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Србина чека меч каријере, а коментаром је посрамио посрнулу звезду: „Паметан потез...“

© AFP 2023 / Vaughn RidleyАлександар Ракић
Александар Ракић - Sputnik Србија, 1920, 04.04.2022
Пратите нас
Александар Ракић, најбољи српски ММА борац, коначно је добио термин за борбу са бившим УФЦ прваком у полутешкој категорији Јаном Блаховицом, али је прашину дигао и коментаром на рачун највеће звезде ММА спорта Конора Мекгрегора.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Ракић ће се састати са Блаховицем, донедавним УФЦ шампионом 14. маја, пошто је претходни термин, 26. март, отказан због повреде Пољака.
Блаховиц тражи шансу да поново изазове актуелног првака Гловера Тешеиру, од кога је изгубио појас, док Ракић очекује да седмом победом у УФЦ стекне статус главног изазивача за наслов првака у категорији до 93 килограма.
Ракић је, током припрема за највећи меч у каријери, „пецнуо“ и Конора Мекгрегора, посрнулу ММА звезду који је у последњим годинама познатији по скандалима него по успешним борилачким авантурама.
Мекгрегор, који уцењује УФЦ организацију и тражи борбу за појас, иако је доживео неколико узастопних пораза, имао је коментар и на рачун догађаја Реслменија, где се такмиче популарни кечери.
„Зашто мене нема ту? Зато што ме се плаше!“, навео је Мекгрегор.
Ракић није могао да остане имун на такав коментар.
„Паметан потез да се већ гледа на каријеру после каријере правог борца и да се остваре неке победе“, истакао је Ракић.
Ракић има 30 година, рођен је у Аустрији, али је недавно одлучио да се такмичи под заставом Србије.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала