- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Веома сам разочаран!“ – Тадић реаговао на испад хулигана /фото, видео/

© Sputnik / Лола ЂорђевићСрпски репрезентативац Душан Тадић
Српски репрезентативац Душан Тадић - Sputnik Србија, 1920, 04.04.2022
Пратите нас
Душан Тадић, капитен фудбалске репрезентације Србије, доживео је велику непријатност у Гронингену, клубу за који је некада наступао јер је играјући за свој Ајакс погођен пластичном чашом у главу.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Навијачи Гронингена, првог иностраног клуба у богатој каријери актуелног капитена Ајакса, на срамотан начин су реаговали према свом некадашњем љубимцу.
Тадић је погођен у главу и после утакмице је истакао да је разочаран због таквог понашања навијача.
„Увек ћу говорити да је Ајакс остварење мојих снова, али Гронинген и Твенте, моји некадашњи клубови, такође ће заувек бити у мом срцу. Никада не славим голове које дам Гронингену, нисам то радио ни када сам играо за Твенте, а ни сада за Ајакс. Али, нисам заслужио овакав третман. Бар мислим да нисам заслужио. Гронинген је зарадио на мени, усрећио сам људе, били су поносни што сам играо тамо и што смо тада остварили најбоље резултате у клупској историји. Тако да… веома сам разочаран. Ово је веома ружно с њихове стране. Али, у реду, свако има право на сопствене изборе“, рекао је Тадић.
Тадић је у Гронинген стигао 2010. године из Војводине, две сезоне је провео у том клубу пре него што је прешао у Твенте, а након четворогодишњег боравка у Саутемптону вратио се у Холандију и 2018. постао члан Ајакса.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала