- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Косачов: Москва се може обратити државама у којима постоје америчке биолабораторије

© Пресс-служба Совета Федерации РФ / Уђи у базу фотографијаРуски сенатор о продужењу СТАРТ-3: Одлично ако не буде нових услова
Руски сенатор о продужењу СТАРТ-3: Одлично ако не буде нових услова - Sputnik Србија, 1920, 04.04.2022
Пратите нас
Парламентарна комисија за истраживање рада америчких биолабораторија могла би се обратити парламентима држава, где Вашингтон такође врши истраживања, због претњи које долазе од тих лабораторија, саопштио је потпредседник Савета федерације Русије Константин Косачов.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Америчке биолабораторије нису биле активне само на територији Украјине, већ су, према разним проценама, биле активне у још 30-36 земаља. Свака земља има свој национални парламент, и свака земља је, очигледно, угрожена радом биолабораторија на својој територији“, рекао је сенатор на заседању комисије.

Политичар је истакао да је важно да се „ми, у некој фази, обратимо, како парламентарцима, колегама из националних парламената тих земаља, а можда и међупарламентарним скупштинама, како би се и они запитали какве претње могу да очекују“.
Лаборант научно-истраживачке лабораторије у Казању ради на испитивању вакцине против вируса корона - Sputnik Србија, 1920, 31.03.2022
РУСИЈА
Руски дипломата у УН: И Немачка има своје биолошке лабораторије у Украјини
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала