- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јокићу ни секунд одмора?!

© AP Photo / David ZalubowskiНикола Јокић и Карл-Ентони Таунс
Никола Јокић и Карл-Ентони Таунс - Sputnik Србија, 1920, 05.04.2022
Пратите нас
Мајкл Мелоун, тренер кошаркаша Денвер Нагетса, говорио је о улози МВП кандидата Николе Јокића и најавио да би српски кошаркаш могао до краја сезоне да остане без одмора.
Денвер је доживео тежак пораз код куће од Минесоте резултатом 136:130 у директном дуелу за шесто место Западне конференције.
„Фрустрирајуће је. Тај тим нас је победио три пута заредом. Претходне две утакмице су нас 'разбили', сада је било напето. Добри тимови не побеђују сами себе, али то је наш највећи проблем јер ми то настављамо да радимо. Тешко је било против њих у сваком аспекту. Тешко је победити екипу која има толико опција у нападу и пуца из толико различитих оружја. Никола је имао добар меч, Монте такође, док су се неки баш мучили. Остају нам још четири утакмице, идемо у Лос Анђелес и морамо да пронађемо начин да победимо Лејкерсе“, каже Мелоун.
Јокић је имао 38 поена, 19 скокова и осам асистенција и још једном био најбољи играч на планети.
„Можда ће морати да игра свих 48 минута, пошто старт друге и четврте четвртине када одмара, то уопште није било добро. Морамо да пронађемо начин да то поправимо и офанзивно и дефанзивно. Морамо да научимо да играмо и да преживимо док се он не врати у игру. Кад Таунс изађе, Расел преузима, Едвардс преузима, Бизли... Морамо и ми тако“, додао је амерички тренер.
Постер за кратки филм НБА Лејн - Sputnik Србија, 1920, 01.04.2022
СПОРТ
Почиње плеј-оф, али – где је Јокић? /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала