- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Песков најавио: Биће прославе Дана победе

© Фотохост-агентство / Уђи у базу фотографијаЛовци МиГ29 и Су-30СМ акробатских група "Руски витезови" и "Стрижи" на Паради победе у Москви поводом 75. година победе у Другом светском рату
Ловци МиГ29 и Су-30СМ акробатских група Руски витезови и Стрижи на Паради победе у Москви поводом 75. година победе у Другом светском рату - Sputnik Србија, 1920, 05.04.2022
Пратите нас
Прослава Дана победе 9. маја ће бити организована као и до сада, с обзиром да је то свети празник за нашу земљу, а састав учесника на паради на Црвеном тргу ће одредити Министарство одбране Русије, изјавио је портпарол Кремља Дмитриј Песков.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Прославу ћемо организовати тако како смо и раније радили. То је најсветији празник у нашој земљи, он је био и биће свети празник за све“, рекао је Песков одговарајући на питања новинара о плану за прославу 9. маја.
Према његовим речима, Кремљу за сада није познат састав учесника параде на Црвеном тргу и списак ће одредити Министарство одбране, које ће правовремено дати информацију. На овај начин је Песков одговорио на питање да ли ће на паради учествовати војници из Доњецке и Луганске Народне Републике и „нова руска војска са фронта“.
Војник на паради у част 76. годишњице победе у Другом светском рату у Москви - Sputnik Србија, 1920, 09.05.2021
Спектакуларни призори са параде у Москви: И ове године оставила свет без даха /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала