- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Руска војска наставља да уништава складишта нафте у Украјини, на мети и Центар за обуку специјалаца

© Пресс-служба Минобороны РФ / Уђи у базу фотографијаСистем "Искандер" у акцији у Украјини
Систем Искандер у акцији у Украјини - Sputnik Србија, 1920, 05.04.2022
Пратите нас
Руска војска је током ноћи уништила још четири складишта нафте за украјинску војску, саопштио је званични представник Министарства одбране Русије генерал-мајор Игор Конашенков.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

"Високо прецизним ракетама ваздушног базирања уништена су четири складишта горива за снабдевање украјинских снага у подручју Кремењеца, Черкаса, Запорожја и Новомосковска", рекао је Конашенков.
Поред тога, уништен је у Центар за обуку украјинских снага за специјалне операције у Очакову, код Одесе, где су, између осталих били смештени и страни плаћеници.
Током ноћи руска авијација и ракетне снаге су погодиле 134 војна објекта у Украјини, укључујући 8 командних и комуникационих центара, радиолокатор С-300, систем "Точка У", шест складишта муниције и два складишта горива, као и 85 упоришта.
Од почетка специјалне војне операције уништено је 125 украјинских авиона, 91 хеликоптер, 398 дронова, 226 противваздушних ракетних система, 1.969 тенкова и друге оклопне технике.
Припадници Народне милиције ДНР на оклопном возилу пролазе кроз Маријупољ - Sputnik Србија, 1920, 05.04.2022
РУСИЈА
Украјинци гранатирају хуманитарне коридоре; Оборени хеликоптери за евакуацију лидера „Азова“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала