- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Суноврат „краља“ Џејмса и Лејкерса какав никада није виђен

© AP Photo / Ashley LandisАмерички кошаркаш Леброн Џејмс у дресу ЛА Лејкерса
Амерички кошаркаш Леброн Џејмс у дресу ЛА Лејкерса - Sputnik Србија, 1920, 06.04.2022
Пратите нас
Лос Анђелес Лејкерси прва су екипа која није обезбедила пласман у плеј-оф, а да је пре сезоне била међу два главна фаворита за освајање титуле.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Поразом од Финикс Санса, и победом Спарса против Нагетса, Лејкерси су изгубили математичке шансе за десето место које води на плеј-ин турнир.
Лејкерси не да нису обезбедили плеј-оф, већ несу успели ни да се домогну десетог места које даје шансу да се дође до најбољих осам преко плеј-ина – новог система који је уведен 2020. године.
Плеј-ин омогућава тимовима који су лигашки део завршиле на деветом или десетом месту да дођу до плеј-офа, тако што би остварили две победе на турниру на ком учествују тимови од седме до десете позиције.
Од тог посла нема ништа, Лејкерси ће сезону завршити на једанаестој позицији, чиме ће постати прва екипа којој је пројектована титула, а да није ушла у плеј-оф.
Од сезоне 1984/85. праве се пројекције, бирају се фаворити пре сезоне и никада се није десило да нека екипа, која буде проглашен за топ 2 фаворита, не уђе у плеј-оф.
Лејкерси су први.
Евролига покренула дисциплински поступак против Жалгириса због вређања Србије
Недовић стао у одбрану Србије – Твитер му угасио профил? /фото/
Богдановић може и са једне ноге – одличан у поразу Атланте /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала