- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Бразилац тврди да није све у новцу: „Не сме да буде тако у фудбалу“

© AFP 2023 / NELSON ALMEIDAТијаго Силва и Нејмар
Тијаго Силва и Нејмар - Sputnik Србија, 1920, 07.04.2022
Пратите нас
Бразилски фудбалер Тијаго Силва говорио је о свом бившем тиму Пари Сен Жермену и још једном њиховом неуспеху на путу ка освајању Лиге шампиона.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

ПСЖ је ове сезоне доживео шокантан пораз у осмини финала ЛШ, пошто су испустили предност од укупних 2:0 против Реала и примили три гола за око пола сата.
Силва је у Паризу био од 2012. до 2020. године и сличних сценарија овогодишњем је било неколико.
„Сваке године иста ствар. Постоје неке ствари које морају да се погледају и да буду боље у будућности. Онако како је тренутно, тешко је напредовати. Сваке године ПСЖ почиње од нуле. То не сме да буде тако у фудбалу“, рекао је Силва за „Канал+“.
ПСЖ је познат по томе што путем богатих катарских власника сваке сезоне упумпава много новца у клуб, али се због тога често састав екипе драстично мења.
„Иако ПСЖ има много новца, новац није оно због чега побеђујете у фудбалу. На тај начин нећемо освојити Лигу шампиона“, истакао је 37-годишњи дефанзивац Челсија, који не крије да је и даље навијач клуба из „Града светлости“.
Ове године навијачи су истакли посебно незадовољство. После вишегодишње доминације прошле сезоне није освојена титула у Лиги 1, али би ствари требало да се врате на своје на крају текуће сезоне.
„Нејмар је веома срећан у Паризу, али му је тешко тренутно. Није лако када вам звижде на домаћем терену. У Француској он осваја све, али то не води нигде. Морамо да освојимо Лигу шампиона, а то неће помоћи томе. Навијачи морају да подржавају тим. Они увек праве разлику - што негативно, што позитивно“, подвукао је Силва.
Фудбалери Манчестер ситија прослављају гол против Атлетико Мадрида у Лиги шампиона - Sputnik Србија, 1920, 05.04.2022
СПОРТ
Сити „сломио“ Атлетико, Ливерпул једном ногом у полуфиналу /видео/
Владимир Стојковић - Sputnik Србија, 1920, 05.04.2022
СПОРТ
Легендарна српска „хоботница“ пркоси годинама /видео/
Српски фудбалер Душан Влаховић на утакмици против Виљареала – Лига шампиона - Sputnik Србија, 1920, 04.04.2022
СПОРТ
Млади Србин на удару у Италији: „Симулант године!“ /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала