- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Читаоци портала РТЦГ осуђују санкције Русији

© Sputnik / Лола ЂорђевићЗастава Црне Горе
Застава Црне Горе - Sputnik Србија, 1920, 08.04.2022
Пратите нас
На порталу Радио-телевизије Црне Горе постављено је питање: „Подржавате ли санкције Русији?“ Читаоци још увијек гласају, а резултати анкете нешто прије 23 сата су да је са „ДА“ одговорило 12,1, а „НЕ“ 87,9 одсто људи који су учествовали у анкети.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Вицепремијер Црне Горе Дритан Абазовић раније данас је на свом Твитер налогу објавио да је на сједници Владе Црне Горе усвојен пакет рестриктивних мјера према Русији.
Седам чланова Владе Црне Горе гласало је на сједници за увођење санкција Русији, а Абазовић је предсједавао сједницом због одсуства Кривокапића.
© Фото : Снимак са екрана/РТЦГАнкета на РТЦГ
Анкета на РТЦГ - Sputnik Србија, 1920, 08.04.2022
Анкета на РТЦГ
За санкције су гласали потпредсједник Владе Дритан Абазовић, министар економског развоја Јаков Милатовић, министар финансија и социјалног старања Милојко Спајић, министарка јавне управе, дигиталног друштва и медија Тамара Срзентић, министарка одбране Оливера Ињац, министар унутрашњих послова Сергеј Секуловић и министар капиталних инвестиција Младен Бојанић.
Уздржан је био министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Александар Стијовић.
Сједници нијесу присуствовали предсједник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић који је на Делфи економском форуму, те министарка здравља Јелена Боровинић Бојовић, министарка просвјете, науке, културе и спорта Весна Братић, министар вањских послова Ђорђе Радуловић и министар екологије, просторног планирања и урбанизма Ратко Митровић.
Дритан Абазовић - Sputnik Србија, 1920, 08.04.2022
РЕГИОН
Влада Црне Горе усвојила санкције Русији
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала