- Sputnik Србија, 1920
Катар 2022
Светско првенство у фудбалу 2022. године одржава се у Катару, пратите сва дешавања са највећег фудбалског такмичења уз Спутњик спорт.

Бразил се плаши Митровића – питање је ког?

© AP Photo / Armando FrancaАлександар Митровић прославља победу против Португалије у Лисабону
Александар Митровић прославља победу против Португалије у Лисабону - Sputnik Србија, 1920, 08.04.2022
Пратите нас
Фудбалска репрезентација Србије започеће Светско првенство у Катару утакмицом против Бразила, а најопаснији ривал препознао је да је највећа претња Александар Митровић. Међутим, иако Бразилци знају статистику српског нападача, не знају како он изгледа па су га помешали са Стефаном Митровићем, српским дефанзивцем.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Група Г на предстојећем Светском првенству са разлогом се назива „група смрти“. Бразил је фаворит, али ће се опака битка водити за потенцијално друго место између Србије, Швајцарске и Камеруна.
Ипак, Бразилци су обратили посебну пажњу на српски тим који је током квалификација доказао квалитет и спремност.
Гол Александра Митровића проитв Португалије лансирао је Србију на Светско првенство, па је српски нападач један од најважнијих карика, што су разумели и Бразилци.
Иако су се упознали са Митровићевом статистиком, Бразилци су се осрамотили јер су српског нападача представили уз фотографију Стефана Митровића, такође српског фудбалера али дефанзивца.
Митровић, српски нападач, први противник Бразила на Мундијалу постигао је 38 голова у 37 утакмица у дресу Фулама у Чемпионшипу“, гласио је текст Бразилаца уз фотографију Стефана Митровића који наступа уза Хетафе.
Мораће Бразилци боље да се припреме уколико желе да зауставе нападача Фулама који је лидер друге лиге Енглеске и невероватно је ако на некој утакмици не затресе мрежу.
Ипак, можда и нису погрешили са фотографијом већса текстом јер разлози постоје и за бојазан од Стефана Митровића који је у дресу Србије увек био на висини задатка.
Србија има два Митровића, а Бразил би заиста требало да припази на обојицу.
Србија и Бразил састају се 24. новембра од 20 часова.
Саво Милошевић - Sputnik Србија, 1920, 08.04.2022
СПОРТ
Саво Милошевић тужио Олимпију за 400.000 евра?
Филип Костић - Sputnik Србија, 1920, 07.04.2022
СПОРТ
Костићева дружина одолела Барселони, Рома пала на леденом северу!
Срђан Јовановић - Sputnik Србија, 1920, 07.04.2022
СПОРТ
Костић је започео акцију, али је главну улогу преузео судија Јовановић /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала