Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Ана Брнабић: Није направљен договор са Дачићем да буде премијер

© Sputnik / Лола ЂорђевићАна Брнабић
Ана Брнабић - Sputnik Србија, 1920, 09.04.2022
Пратите нас
Потпредседница Српске напредне странке Ана Брнабић изјавила је данас да не зна ко ће бити будући премијер Србије, нити да су јој позната будућа кадровска решења, па ни то шта ће она радити убудуће и нагласила да са председником СПС Ивицом Дачићем није направљен договор да буде премијер.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Брнабићева је замерила партнерима из СПС што су, како је рекла, ишли да узимају гласове СНС на изборима на основу неодговорне политике, уз оцену да то доживљава као издају тима.
Она је рекла да јој се нису свидели поједини потези Социјалистичке партије Србије (СПС) у предизборној кампањи, где је СПС, према њеном мишљењу, неодговорном проруском политиком свесно ишла да узме гласове СНС.
Замерам нашим партнерима из СПС што су ишли да узимају наше гласове на изборима на основу неодговорне политике, рекла је Брнабићева на ТВ Пинк.
„То није одговорно понашање, ми смо изгубили поене на томе. Наши гласови су се прелили на СПС, НАДА, нешто на СРС, Заветнике, на конто тога што смо водили одговорну политику и чували Србију од свих олуја. Бескрајно сам поносна на то. Александар Вучић је могао да води било какву кампању и добије три милиона, да је инсистирао на гласању на Косову, русофилској политици, али то не би било добро за земљу", поручила је Брнабићева.
Она је рекла да неке потезе СПС доживљава као издају тима због чега јој није било пријатно.
„Ако људи међусобно не чувају једне друге, нема ту дуготрајнијех успеха и мени је то нека врста издаје тима. Помогло нам је да се јасно издиференцирамо као странка којој је Србија на првом месту, а избори на другом", рекла је Брнабићева.
Када је реч о кампањи Ивице Дачића и слогану „Дачић премијер“ она наводи да то није договор са СНС.
„Није постојао неки договор, јер опет, унапред било какви договори нису у складу са начелима СНС. Прво да чујемо шта народ има да каже и за кога ће да гласа. Ми нисмо они који деле функције, пре него што чујемо оно што народ каже“, закључила је Ана Брнабић, пренео је Танјуг.
Москва, Кремљ - Sputnik Србија, 1920, 09.04.2022
РУСИЈА
Кремљ о гласању Србије и Мађарске у УН против Русије: Ми то разумемо
Заставе Еу и Србије - Sputnik Србија, 1920, 08.04.2022
СРБИЈА
Европска унија: Србија да уведе санкције Русији
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала