- Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

Преминуо глумац Бојан Лазаров

© Фото : YouTube/Novo jutroБојан Лазаров
Бојан Лазаров - Sputnik Србија, 1920, 09.04.2022
Пратите нас
Позоришни, филмски, телевизијски и гласовни глумац, Бојан Лазаров, преминуо је данас у Београду у 50. години, саопштило је Југословенско драмско позориште.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Бојан Лазаров је дипломирао глуму на Академији уметности у Новом Саду у класи професора Бора Драшковића.
Од 1996. године играо је у позоришту, на филму и телевизији. Био је стални члан Малог позоришта „Душко Радовић“ у Београду.
Остварио је више од 40 улога у позориштима у Београду и у сомборском Народном позоришту, у којем је као члан провео неколико сезона по завршетку студија.
Сарађивао с већином значајних редитеља на овим просторима.
Играо је, између осталог, у филмовима „Викенд с ћалетом“, „Смрт човека на Балкану“, „Београдски фантом“, „Клопка“, као и у телевизијским серијама „Државни службеник“, „Тајна винове лозе“, „Јутро ће променити све“, „Ургентни центар“.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала