- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Богати се спремају за најцрњи сценарио: Бункери у случају смака света коштају милионе /фото/

© Wikipedia / USAF photo/Public domainБункер „Судњег дана“- НОРАД
Бункер „Судњег дана“- НОРАД  - Sputnik Србија, 1920, 10.04.2022
Пратите нас
Пандемија и криза у Украјини показали су да нико није сигуран од катастрофа које могу задесити свет какав познајемо. И док се већина људи нада да ситуација у свету неће постати још гора, има и оних који се спремају за најгори сценарији.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Тако „Савајвал кондо“ нуди бункере преуређене у луксузне станове у којима се може „дочекати смак света“. Реч је о добро осигураним местима у бившој ракетној бази која може издржати нуклеарни напад, природну или било коју другу катастрофу.
Бункер се налази у америчкој савезној држави Кансас и просечна продајна цена стана је око 3 милиона долара. Јефтиније варијанте коштају око 1.5 милион долара, док су они скупљи чак 4.5 милиона.
Из компаније која продаје бункере тврде да у њима може да живи 75 људи чак до пет година.
Бетонски зидови у бункерима дебели су око три метра те могу да одоле ударима ветра од 225 километара на сат, док су на улазу челична врата тешка осам тона. Цео објекат налази се испод земље, има 14 нивоа, а тачна локација је тајна.
Власници желе да продају бункере особама различитих занимања чија би знања у случају смака света била од велике користи целој заједници. Људи с криминалним досијеом, на пример, неће бити у могућности да купе тај стан за преживљавање и ако буду имали потребан новац, преноси портал „Кликс“.
Бункер-703 - Sputnik Србија, 1920, 18.09.2021
ЕКОНОМИЈА
Помама међу богаташима у САД за бункерима у случају судњег дана
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала