- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Нова епизода беса Ника Кирјоса /видео/

© REUTERS / Geoff BurkeНик Кирјос
Ник Кирјос - Sputnik Србија, 1920, 10.04.2022
Пратите нас
Аустралијски тенисер Ник Кирјос поново је имао жестоку расправу са судијом, а овог пута то га је коштало поена, гема и меча.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Кирјос је поражен у полуфиналу турнира у Хјустону од Рајлија Опелке са 2-0 у сетовима (6:3, 7:5).
Инцидент се догодио у другом сету, када је контроверзни Аустралијанац мислио да је оштећен приликом свог сервиса и резултата 30:15.
Један Опелкин ритерн завршио је или на линији или благо иза ње, а судије се нису огласиле, након чега је Ник изгубио поен за 30:30.
Уследили су бесна реакција, грешка из бекхенда за 30:40, а онда... Не прва казна на мечу за Кирјоса, који је због тога изгубио поен, а самим тим и гем, па је Опелка рутински одсервирао за победу.
„Да, да, опет сам ја крив. Судије праве овакве грешке мало пречесто. Многи играчи нису задовољни виђеним ове недеље у Хјустону. Да ли је то знак за више казни? За можда нове судије? Полуфинале и он ми каже: 'Ник, нисам видео'. На шљаци на 5:5 у другом сету...“, навео је Кирјос после меча.
Карлос Алкарас и Рафаел Надал – Индијан Велс - Sputnik Србија, 1920, 09.04.2022
СПОРТ
Американац „подигао прашину“: Алкарас је бољи него што је био Надал
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала