- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизан оставио бодове на Брду /видео/

© Фото : ФК Партизан / Мирослав ТодоровићФудбалери Партизана
Фудбалери Партизана - Sputnik Србија, 1920, 10.04.2022
Пратите нас
Фудбалери Партизана нису успели да савладају екипу Чукаричког на гостовању у 30. колу Суперлиге Србије и одиграли су нерешено – 0:0.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Партизан је пролећни део сезоне, пред почетак плеј-офа и плеј-аута, завршио са 79 поена, два мање од лидера Црвене звезде.
Управо ће ти ривали наредне суботе играти на стадиону „Рајко Митић“, готово извесно у утакмици која ће одлучити првака Србије.
Партизан је имао већи број прилика, 16 шутева ка голу Чукаричког, али ниједна лопта није пронашла пут до мреже.
Црно-бели, пре свих тренер Александар Станојевић, жестоко су протестовали у 10. минуту када су тражили црвени картон за дефанзивца Чукаричког Бојана Ковачевића који је фаулирао Рикарда Гомеша који је истрчавао пред казнени простор домаћих.
„Не могу стално да причам ја, могу рећи да смо имали много шанси, играли смо одлично, момци су дали максимум, али нисмо искористили шансе. Момци су гинули, а ове друге ствари, не могу стално да причам исте ствари. Ми не одустајемо, не предајемо се“, навео је Станојевић.
Фудбалери Црвене звезде - Sputnik Србија, 1920, 10.04.2022
СПОРТ
Звезда покером голова заказала вечити дерби на свом терену!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала