Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Расим Љајић доживео тешку саобраћајну несрећу, возач погинуо

© Tanjug / ZORAN ZESTICРасим Љајић
Расим Љајић - Sputnik Србија, 1920, 10.04.2022
Пратите нас
Расим Љајић, председник Социјалдемократске партије Србије, доживео је јутрос тешку саобраћајну несрећу код Ражња у којој је погинуо Бранко Гогић, директор ЈП „Емисиона техника“ и председник Извршног одбора СДПС-а. Љајић је са тешким повредама пребачен у Клинички центар у Нишу и у стабилном је стању.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Министарство унутрашњих послова Србије саопштило је данас да је јутрос око девет часова, аутомобил „шкода суперб“, у коме се налазио Љајић из за сада неутврђених разлога слетео с пута и преврнуо се.
У несрећи је Гогић, возач „шкоде суперб“ од задобијених повреда, преминуо на лицу места, а Љајић је, саопштава МУП, задобио повреде и превезен је у Клинички центар у Нишу. Увиђај је у току.
Директор Универзитетског клиничког центра у Нишу Зоран Перишић изјавио је на конференцији за новинаре да Љајић има озбиљне повреде грудног коша, али да је стабилно, у свесном стању и није животно угрожен.
Према Перишићевим речима, Љајић је око 10.15 часова примљен у УКЦ Ниш са тешким повредама.
„Оно што је добро јесте да је његово опште стање прихватљиво. Он је стабилно, доброг притиска, свестан је, испоставило се да на почетку дијагностике његово стање не захтева неку интервенцију, тако да на миру спроводимо дијагностику“, рекао је Перишић.
Он је истакао да стабилно стање наговештава да ће након удеса Љајић проћи добро.
„Он није животно угрожен“, рекао је Перишић и додао да га је и председник Србије Александар Вучић звао да пита како је Љајић и наложио да ангажују све екипе, пренео је Танјуг.

Биографија Бранка Гогића

© Фото : screenshot/N1Бранко Гогић
Бранко Гогић - Sputnik Србија, 1920, 10.04.2022
Бранко Гогић
Председник Извршног одбора СДПС-а и директор ЈП „Емисионе техника и везе“ Бранко Гогић возио је аутомобил „шкода суперб“ којем се налазио и лидер Социјалдемократске партије Србије Расим Љајић.
Гогић је рођен 15. априла 1977. у Смедереву.
У Београду је дипломирао економију а мастер студије завршио је на смеру „Економска дипломатија“, пише РТС.
Од марта 1999. године радио је у Министарству спољних послова где је радио у Дирекцији за имовинско правне и финансијске послове, а затим и у генералним конзулатима и амбасадама Србије у Ријеци, Загребу и Бечу.
Члан је СДПС-а од њеног оснивања, 2009. године, а народни посланик је био у сазиву од 2012. до 2014. године.
Годину дана је радио као координатор СДП Србије након чега је изабран на место председника Извршног одбора.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала