- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Руски херој: Мачор спасио живот власнику у пожару /фото/

CC0 / / Мачка
Мачка - Sputnik Србија, 1920, 10.04.2022
Пратите нас
Један мачор у Саратову постао је прави херој. Храбра животиња спасила је свог власника када је у стану избио пожар, саопштила је регионална управа Министарства за ванредне ситуације Русије.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Мачар Пузик спасао је живот свом власнику, али је сам остао у просторији која је почињала да гори и једва избегао смрт, прецизирала је управа.

Власник животиње испричао је спасиоцима да је спавао са укљученим телевизором када је одједном мачор почео да мјауче, да му гребе и грицка руку, како би га пробудио. Имао је шта и да види по буђењу – телевизор је горео, а стан се пунио димом.

Међутим, јурећи да упозори комшије на пожар, власник није успео да га поведе са собом.
Заборављеног мачка су пронашли ватрогасци – лежао је у ћошку у грчевима. Изнели су га напоље и спасен је помоћу балона за удувавање ваздуха.
Његово здравље није нарушено, додаје ресор.
Мачка у кревету - Sputnik Србија, 1920, 13.02.2022
ДРУШТВО
Зашто мачке воле да спавају у близини својих власника
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала