- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Лидер „Ноћних вукова“: Русија сада спасава свет од катастрофе

© Sputnik / Виталий Тимкив / Уђи у базу фотографијаУчесници мото-клуба "Ноћни вукови"
Учесници мото-клуба Ноћни вукови - Sputnik Србија, 1920, 11.04.2022
Пратите нас
Русија, која је покренула специјалну операцију у Украјини, спасава свет од катастрофе, сукоб који се тамо одвија је „битка између метафизичара и сатаниста“, сматра лидер мото-клуба „Ноћни вукови“ Александар Залдостанов Хирург.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Значај ове борбе коју Русија води не може се оценити – ово је битка између метафизичара и сатаниста, ово је борба која се налази ван граница новца. Исход ове борбе ће одредити судбину човечанства. Ово није сукоб Русије и Украјине – ово је рат са оживљеним фашизмом, који је суштина сатанизма, који се у руском свету појавио из монструозне лажи“, рекао је Залдостанов за Спутњик.
Он је подсетио да је Запад последњих деценија „уз помоћ лажи и пропаганде“ у Украјини васпитавао „нацисте који мрзе Русију и све руско“. Сада, по његовом мишљењу, долази судбоносни тренутак у историји Русије.
„Русија је данас поново заштитник слабих и угњетаваних. Осам година је спасавала народ Донбаса од геноцида, а сада спасава свет од неминовне катастрофе“, истакао је он.
Залдостанов је подсетио да су „Ноћни вукови“ од првог дана подржавали специјалну операцију у Украјини.
„Подржали смо одлуку председника Русије да призна Донбас и пружи сву неопходну помоћ његовим становницима, његовим браниоцима“, закључио је Хирург.
Раније је на сајту „Ноћних вукова“ објављен апел Хирурга Европљанима у којем је позвао да подрже Русију и дозволе јој да „изгради свет без нацизма, без мржње и без НАТО-а, да спасе свет од куге“.

Специјална војна операција Русије у Украјини

Председник Русије Владимир Путин је 24. фебруара објавио о почетку војне операције демилитаризације Украјине. Он је у обраћању суграђанима рекао да околности „захтевају одлучну и хитну акцију“, пошто су се републике Донбаса обратиле Москви за помоћ. Путин је истакао да је циљ операције „заштита људи који су већ осам година изложени малтретирању и геноциду од стране кијевског режима“. За то је, према његовим речима, планирано да се изврши „демилитаризација и денацификација Украјине“ и да се приведу правди сви ратни злочинци одговорни за „крваве злочине над цивилима“ у Донбасу.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала