- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Бивши број један немилосрдан према Новаку: „Он је краљ глупости“

© AP Photo / Kamran JebreiliНовак Ђоковић на тренингу у Дубаију
Новак Ђоковић на тренингу у Дубаију - Sputnik Србија, 1920, 11.04.2022
Пратите нас
Новак Ђоковић играће у Монте Карлу, што је тек његов други турнир ове сезоне јер на многима није могао да учествује због одлуке да се не вакцинише. Марсело Риос, некадашњи први рекет света, отишао је толико далеко са критикама на рачун става српског тенисера да га је прозвао „краљем глупости“.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Новак Ђоковић, први тенисер света, сезону на шљаци започиње у Монте Карлу након чега ће играти највероватније током целог априла, најпре у Београду и затим у Мадриду.
Морао је српски ас да се начека да изађе на терен, јер у Мајамију и Индијан Велсу није могао да игра зато што је невакцинисан.
Иако је Новак сада већ одавно изнео свој став и појаснио да и даље не жели вакцину, његов став и даље се не прихвата већ је једна од главних асоцијација када се Новак помене.
Најновији коментар имао је Марсело Риос, бивши чилеански тенисер, који је изнео оштру критику због става првог тенисера света.
„Мислим да је Ђоковић заправо краљ глупости. Прво сам мислио да је у питању страх од вакцине, али сада верујем да је чиста ароганција“, рекао је Риос.
Чиленац сматра да ће Новака одлука да се не вакцнише коштати звања најбољег у историји.
„То је глупа одлука са његове стране. Ђоковић можда неће бити најбољи у историји због вакцине. У почетку сам делио његово мишљење, али сам схватио да је немогуће да путујем без вакцинације. Лако сам се одлучио на тај корак“, објаснио је Риос.
Ипак, оштре критике нису ништа ново за Риоса који је каријеру градио на контроверзама и чудном понашању.
Оно што је у тенису данас Ник Кијрос, то је деведестих био Марсело Риос.
После многих контроверзи у приватном животу, попут тих да је бившу супругу избацио из аута током вожње и јурио тренера да га прегази, Марсело је објавио да болује од Аспергеровог синдрома.
Здравствени проблем који је имао Чилеанац представља развојни поремећај који карактеризује потешкоће у социјалној и невербалној комуникацији.
Душан Лајовић - Sputnik Србија, 1920, 11.04.2022
СПОРТ
Потез Србина обишао свет – занемео је и судија /видео/
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 11.04.2022
СПОРТ
Новак и даље броји, а Рус му гледа у леђа
Новак Ђоковић на тренингу пред почетак Аустралијан опена 2022. - Sputnik Србија, 1920, 10.04.2022
СПОРТ
Ђоковић отворено о траумама: Не може да се заборави /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала