Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Ново правило: На лечење у Београд само уз оверу лекарске комисије

© Sputnik / Лола ЂорђевићНакон реконструкције КЦ, лекари и медицинске сестре имаће најбоље услове за рад, а пацијенти најбоље лечење
Након реконструкције КЦ, лекари и медицинске сестре имаће најбоље услове за рад, а пацијенти најбоље лечење - Sputnik Србија, 1920, 11.04.2022
Пратите нас
Становници места ван Београда који долазе у престоницу на прегледе и лечење код специјалиста, морају да имају упут који је оверила лекарска комисија, саопштено је из Републичког фонда за здравствено осигурање (РФЗО).
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Многи пацијенти који из других градова и места долазе у престоницу, због неоверених упута који су издати пре 1. априла имају проблем када дођу на преглед и даље лечење код специјалиста. Из РФЗО зато наводе да сви упути издати после 1. априла морају бити оверени на лекарској комисији. Осигураници који су добили упут пре 1. априла, не морају да имају оверу, појашњавају из РФЗО.
„На пример, упут који је издат у марту, а термин прегледа заказан у априлу, тај упут је важећи. Сви упути издати закључно са 31. мартом важе без сагласности лекарске комисије, док од 1. априла сви издати упути морају имати сагласност лекарске комисије матичне филијале“, објашњава Весна Латиновић из РФЗО, преноси РТС.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала