- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Руска фрегата уништила украјински дрон „Бајрактар“ /видео/

© Sputnik / Константин Михальчевский / Уђи у базу фотографијаАмерички носач авиона у Црном мору под пратњом фрегате „Адмирал Есен“
Амерички носач авиона у Црном мору под пратњом фрегате  „Адмирал Есен“ - Sputnik Србија, 1920, 12.04.2022
Пратите нас
Министарство одбране Русије објавило је видео-снимак фрегате Црноморске флоте која је уништила украјинску ударну беспилотну летелицу „Бајрактар“ код обале Крима.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Посада фрегате Црноморске флоте Русије уништила је код западне обале Крима дрон 'Бајрактар', лансирајући две ракете бродског противваздушног ракетног система 'Штил'“, наводи војни ресор.

На снимку се види узастопно лансирање две противваздушне навођене ракете. Украјински дрон био је 30 километара удаљен од фрегате.
Министарство је прецизирало да је дрон вршио извиђање активности бродова Црноморске флоте, као и обалних и копнених позиција борбене технике Оружаних снага Русије које се налазе на Криму и у јужном делу Украјине.
Руски систем Искандер - Sputnik Србија, 1920, 11.04.2022
РУСИЈА
Руски „Искандери“ у акцији: „Кост у грлу“ за украјинску војску /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала