- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Поносна сам!“ – Александра одушевљена победом Србије

© Фото : ТССАлександра Крунић
Александра Крунић - Sputnik Србија, 1920, 12.04.2022
Пратите нас
Женска тениска репрезентација Србије је остварила и другу тимску победу на Били Џин Купу у Анталији, савладавши екипу Данске са 2-1 у мечевима.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Поново је Дејана Радановић изгубила сингл меч, као у дуелу са Естонијом, али је Александра Крунић свој опет победила и дубл је решио победника.
Александра је истакла да су током меча са Данском временски услови били и тежи него претходног дана.
„Дејани је било јако тешко да игра јер је тај ветар био јачи за време њеног меча. Одиграла сам онолико колико је требало обзиром на ветар, мој фокус је био да покушам да вратим што више лопти назад тако да противница не може да заврши поен, што мислим и да ми је успело“, навела је Крунићева.
Како је истакла, драго јој је да је успела свој меч да брзо приведе крају јер је имала тежак дан против Естоније.
„У дублу смо играле много боље него првог дана, полако постајемо и ми уиграније, Дејана полако хвата ритам и у дублу. Био је ово јако позитиван дан за нас и иако су били тешки услови било је битно само остати миран у глави и одрадити свој посао најбоље што можемо, извући ту победу, што нам је успело. Поносна сам на Дејану и на себе, сутра коначно имамо дан одмора”, рекла је најбоља тенисерка Србије Александра Крунић.
Александра Крунић и Дејана Радановић - Sputnik Србија, 1920, 12.04.2022
СПОРТ
Српкињама прија драма – поново одлучио дубл
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала