- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ђоковић: Колапс

© AP Photo / Daniel ColeНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 12.04.2022
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, после изненађујућег пораза у другом колу турнира у Монте Карлу од Алехандра Давидовича Фокине, рекао је да је доживео „физички колапс“.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Ђоковић је изгубио у премијерном мечу после паузе од 48 дана у мечу који је трајао три сета.
„Физички колапс. Не свиђа ми се како сам се осећао на крају меча. Мораћу да разговарам са својим тимом“, истакао је Ђоковић.
Српски тенисер је изгубио први сет, био је на прагу максималног пораза, али је ипак изборио трећи, у ком је на крају поражен.
„Ја увек верујем да могу да се вратим и да победим. Остао сам на том становишту иако је много ствари било против мене, у смислу мог осећаја на терену. Далеко сам од своје најбоље игре, али настављам и надам се да ћу подићи форму за Ролан Гарос“, рекао је Ђоковић.
Новак је честитао Давидовичу Фокини на победи.
„Желим да му упутим честитке. Био је бољи играч, успео је да пронађе бољи ритам. Очекивао сам да ће меч бити тежак, да ће бити физичка битка и тако је било. Нажалост, ја сам остао на краћем крају штапа, за мене се недеља завршава овде. Морам да покушам да будем оптимистичан, као што сам рекао, Ролан Гарос је турнир за који желим да будем на врхунцу форме“, закључио је Ђоковић.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 12.04.2022
СПОРТ
Ђоковић поражен од „летећег“ Фокине у Монте Карлу!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала